Açığa Alınan Müdür, Göreve Öğretmen Olarak Döndü!

Muratpaşa Anadolu Lisesi’nde eğitim gören bir 10. sınıf öğrencisinin rehber öğretmenine anlattığı cinsel istismar olayı, kamuoyunda büyük infial yaratmıştı. İlgili soruşturma henüz tamamlanmadan, açığa alınan müdür yardımcısı Ahmet Y., öğretmen olarak atandı.

Cinsel İstismar İddiasıyla Açığa Alınan Müdür Yardımcısı, Öğretmen Olarak Göreve Döndü

Muratpaşa Anadolu Lisesi’nde 10. sınıf öğrencisi olan bir kız öğrencinin cinsel istismar iddiasıyla ilgili olarak başlatılan soruşturma, büyük yankı uyandırmıştı. İddiaların ardından açığa alınan müdür yardımcısı Ahmet Y., sessiz bir şekilde öğretmen olarak göreve döndü. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturma kapsamında açığa alınan Ahmet Y., Gündoğmuş Halk Eğitim Merkezi’nde öğretmen olarak atanmıştır.

ogretmen5-001.jpg

Soruşturma Devam Ederken Müdür Yardımcısı Öğretmen Olarak Atandı

Cinsel istismar iddialarıyla gündeme gelen Muratpaşa Anadolu Lisesi’nde yaşanan olay, 10. sınıf öğrencisinin rehber öğretmenine anlattığı istismar vakasıydı. Soruşturma henüz sonuçlanmamışken, açığa alınan müdür yardımcısı Ahmet Y. öğretmen olarak göreve başlamıştır.

Öğrencinin Anlattığı İstismar Olayı Üzerine Açığa Alınan Müdür Yardımcısı Öğretmen Olarak Atandı

Muratpaşa Anadolu Lisesi’nde 10. sınıf öğrencisi tarafından anlatılan cinsel istismar olayı büyük bir gündem oluşturdu. Soruşturma sonuçlanmadan, açığa alınan müdür yardımcısı Ahmet Y., öğretmen olarak atanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu